Kesätyöpaikat


Seurakunnalla on haettavana kesätyöpaikkoja.


Mänttä-Vilppulan seurakunnan 2018 kesätyöpaikat Mäntän ja Vilppulan hautausmailla, Mäntän kirkon esittelijänä, sekä Kalliolan leirikeskuksen keittiöllä ovat haettavissa.
Hakuaika on 1.2. - 12.3.2018.
Valinnat tehdään 26.3.2018.

1.) Mäntän ja 2.) Vilppulan hautausmailla on kesätöitä tarjolla 2.5. - 31.8. välillä. Työskentelyaika voi olla kuukaudesta neljään kuukauteen. Yhteensä hautausmailla on tarjolla kesätöitä kymmenelle.

3.) Lisäksi on mahdollista että ns. kahden viikon "Tienaa!-kamppanjan" merkeissä palkataan 4 - 6, 16 - 18 vuotiasta nuorta.

4.) Mäntän kirkkoon haetaan kirkon esittelijäksi kahta henkilöä kesä - elokuun ajalle. Tarkempi työjakso määritetään myöhemmin. Tehtävään sisällytetään tarvittavassa laajuudessa kesäkauden suntion tehtäviä ja kirkon siivousta. Esittelijän tehtävän osalta edellytetään englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi. Tehtävä on osa-aikainen 21 - 25 tuntia/vko.

5.) Kalliolan leirikeskukseen haetaan 1 - 2 keittiöapulaista kesä - elokuun ajaksi. Tehtävään sisältyvät monipuoliset tehtävät keittiöllä, sekä majoitus- ym. tilojen siivoustyöt. Edellytetään koulutusta tai kokemusta suurkeittiötyöstä, sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä toimia tiimissä. Työ on kokopäiväinen, sisältäen aamu-, ilta- ja viikonlopputyötä. Hygieniapassi vaaditaan.

Etusijalla hakijoista: kohdissa 1. ja 2. ovat 18 - 20 vuotiaat, kohdassa 3. ovat 16 - 18 vuotiaat. Kohdassa 4. valitun tulee olla yli 18 vuotta. Ikävaatimuksen tulee täyttyä ennen työsuhteen alkua.

Hakemukset tulee toimittaa 12.3.2018 mennessä sähköpostilla: mantta-vilppula.seurakunta@evl.fi, tai samuli.suokas@evl.fi.

Laita viestin otsikoksi: Kesätyöpaikka 2018

Mainitse hakemuksessasi:
-nimesi
-syntymäaika
-yhteystietosi (osoite, sähköposti, puhelinnumero)
-tehtävä mistä olet kiinnostunut
-missä opiskelet tai mistä olet valmistunut
-1. - 2. kohdissa kerro kuinka pitkän työjakson voit tehdä.

Valituille ilmoitetaan 26.3.2018 jälkeen.

Avoimeksi jääneitä paikkoja voi tiedustella vielä toukokuun aikana.


Siirry sivun alkuun
 

Tulosta tämä sivu